Ελληνικα
Αρχική Σελίδα
Εταιρεία
Προϊόντα
Εργαστηριακός Εξοπλισμός
Μικροσκόπια
Εργαστηριακή Ψύξη
Διαθλασίμετρα
Μύλοι Άλεσης
Εργαστηριακοί Ζυγοί
Εκπαιδευτικός Εξοπλισμός
Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας
Αυτοματισμός & Συστήματα
Έλεγχος διεργασιών
Ηλεκτρολογία
Ηλεκτρονικά
Θερμοδυναμική
Μηχανική
Μηχανική των Ρευστών & Αεροδυναμική
Περιβάλλον
Τηλεπικοινωνίες
Τεχνολογία τροφίμων
Φυσική
Χημική Μηχανική
Πρωτοβάθμια /Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Αναλώσιμα
Τεχνική Υποστήριξη
Τελευταία Έργα
Νέα
Επικοινωνία
Αρχική
»
Εκπαιδευτικός Εξοπλισμός
»
Τεχνολογία Τροφίμων
»
Βασικές αρχές στην τεχνολογία τροφίμων
Βασικές αρχές στην τεχνολογία τροφίμων
Μονάδα εξουδετέρωσης (AEDC)
Μονάδα υδρογόνωσης (AEHC)
Ξηραντήρας με ψεκασμό (SSPC)
Ξηραντήρας (με δίσκο) (SBANC)
Εργαστηριακή μονάδα παστερίωσης (PASC)
Αυτόνομη εκπαιδευτική μονάδα παστερίωσης (PADC)
1
2