Ελληνικα
Αρχική Σελίδα
Εταιρεία
Προϊόντα
Εργαστηριακός Εξοπλισμός
Μικροσκόπια
Εργαστηριακή Ψύξη
Διαθλασίμετρα
Μύλοι Άλεσης
Εργαστηριακοί Ζυγοί
Εκπαιδευτικός Εξοπλισμός
Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας
Αυτοματισμός & Συστήματα
Έλεγχος διεργασιών
Ηλεκτρολογία
Ηλεκτρονικά
Θερμοδυναμική
Μηχανική
Μηχανική των Ρευστών & Αεροδυναμική
Περιβάλλον
Τηλεπικοινωνίες
Τεχνολογία τροφίμων
Φυσική
Χημική Μηχανική
Πρωτοβάθμια /Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Αναλώσιμα
Τεχνική Υποστήριξη
Τελευταία Έργα
Νέα
Επικοινωνία
Αρχική
»
Εκπαιδευτικός Εξοπλισμός
»
Τεχνολογία Τροφίμων
»
Τεχνολογία τροφίμων-γάλα
Τεχνολογία τροφίμων-γάλα
Μονάδα παρασκευής τυριού & αξεσουάρ (AEQC)
Εκπαιδευτική μονάδα παραγωγής μαλακού τυριού (RDC)
Εκπαιδευτικός επωαστικός κλίβανος για γιαούρτη (IYDC)
Κατακόρυφη πρέσα τυριού (PVQC)
Εκπαιδευτική δεξαμενή για ξινόγαλα (CCDC)
Μονάδα UHT (AUHTC)
Εργαστηριακή μονάδα παστερίωσης (PASC)
Αυτόνομη εκπαιδευτική μονάδα παστερίωσης (PADC)
1
2