Ελληνικα
Αρχική Σελίδα
Εταιρεία
Προϊόντα
Εργαστηριακός Εξοπλισμός
Μικροσκόπια
Εργαστηριακή Ψύξη
Διαθλασίμετρα
Μύλοι Άλεσης
Εργαστηριακοί Ζυγοί
Εκπαιδευτικός Εξοπλισμός
Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας
Αυτοματισμός & Συστήματα
Έλεγχος διεργασιών
Ηλεκτρολογία
Ηλεκτρονικά
Θερμοδυναμική
Μηχανική
Μηχανική των Ρευστών & Αεροδυναμική
Περιβάλλον
Τηλεπικοινωνίες
Τεχνολογία τροφίμων
Φυσική
Χημική Μηχανική
Πρωτοβάθμια /Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Αναλώσιμα
Τεχνική Υποστήριξη
Τελευταία Έργα
Νέα
Επικοινωνία
Αρχική
»
Εκπαιδευτικός Εξοπλισμός
»
Τεχνολογία Τροφίμων
Τεχνολογία Τροφίμων
Εργαστηριακή μονάδα παστερίωσης (PASC)
Αυτόνομη εκπαιδευτική μονάδα παστερίωσης (PADC)
Εκπαιδευτική μονάδα παραγωγής βουτύρου (EMANC)
Διαχωριστήρας κρέμας – κορυφολόγος (DSNC)
Πλακοειδής πρέσα φίλτρου (AFPMC)
Μονάδα εκχύλισης (σε παρτίδες) με διαλύτες (QEDC)
Ψύκτης επιφάνειας επαφής (TPCC)
Δοχείο πολλαπλών διεργασιών (VPMC)
1
2
3
4
5