8/1/2015 Εγκατάσταση Καταψύκτη Πλάσματος -40C

Στις 8-1-2015, στο Γενικό Νοσοκομείο-Κέντρο Υγείας της Λήμνου έγινε η εγκατάσταση ενός καταψύκτη πλάσματος -40Co. Τoμηχάνημα διαθέτει CEMarkκαι η κατασκευάστρια εταιρεία όπως και ο Ελληνικός αντιπρόσωπος είναι πιστοποιημένοι με ISO9001.

8_1_2015_im1

Πρόκειται για ένα κάθετου τύπου καταψύκτη. Το εσωτερικό και εξωτερικό του είναι κατασκευασμένο από φύλλο ατσαλιού και βαμμένο με μπογιά, η οποία είναι ανθεκτική στη σκουριά και στη διάβρωση. Το εύρος της θερμοκρασίας είναι μεταξύ -25Cο και -40Cο. Ο καταψύκτης είναι χωρητικότητας 370 λίτρων και διαθέτει μόνωση από υλικό πολύ-ουρεθάνης, πάχους 50mm, χωρίς CFC και ροδάκια για εύκολη μετακίνηση.

8_1_2015_im2

Εξωτερική πόρτα με μεντεσέδες, πλήρως μονωμένη. Εξασφαλίζεται ένα τέλεια ερμητικό κλείσιμο μέσω ενός διπλού συστήματος στεγανωτικού λάστιχου: ένα μαγνητικό σύστημα που βρίσκεται πάνω στην πόρτα και ένα σύστημα σιλικόνης που είναι τοποθετημένο περιμετρικά της πόρτας. Το στεγανωτικό λάστιχο είναι επίσης εφοδιασμένο με ένα ειδικό σύστημα θέρμανσης ώστε να μην παγώνει. Ο εσωτερικός εξοπλισμός περιλαμβάνει 5 συρτάρια με εσωτερικά χωρίσματα που μπαίνουν και βγαίνουν εύκολα.

8_1_2015_im3

Η ψυκτική μονάδα είναι τοποθετημένη στο πάνω μέρος και αποτελείται από ένα συμπιεστή και ένα πτερυγωτό συμπυκνωτή, ψυχόμενο μέσω ενός ανεμιστήρα. Αποτελείται ακόμη από ένα πτερυγωτό εξατμιστήρα με χάλκινους σωλήνες. Όλα τα υλικά που έχουν τοποθετηθεί στον καταψύκτη είναι βιομηχανικού επιπέδου, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη αξιοπιστία.

8_1_2015_im4

Ο πίνακας ελέγχου είναι ένας μικροεπεξεργαστής με απαλά χειριστήρια αφής (touchpad), οθόνη LED και λαμπάκια κινδύνου. Επιτρέπει τον χειρισμό όλως των λειτουργιών του καταψύκτη συμπεριλαμβανομένων και των συναγερμών. Ψηφιακή ένδειξη της θερμοκρασίας με ακρίβεια 0.1Cο.

8_1_2015_im5

Ο καταγραφέας θερμοκρασίας καταγράφει σε κυκλικό γράφημα (125 mm Ø) την θερμοκρασία της συσκευής σε εβδομαδιαία βάση. Το καταγραφικό θερμοκρασίας είναι εφοδιασμένο με ένα διαφανές κάλυμμα από Plexiglas για να επιτρέψει τον άμεσο έλεγχο των γραφημάτων και είναι εξοπλισμένο με κλειδί κλειδώματος για την αποφυγή αλλοίωσης από τρίτους.

8_1_2015_im6

Ψύξη βεβιασμένου αέρα, μέσω ενός ανεμιστήρα, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη σταθερότητα και ομοιομορφία της θερμοκρασία. Η απόψυξη είναι πλήρως αυτόματη, ελεγχόμενη από θερμοστάτη.

 

Η εταιρεία AXIATECH είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2008 για την εμπορία εκπαιδευτικού και εργαστηριακού εξοπλισμού όσο και για τις υπηρεσίες εγκατάστασης, εκπαίδευσης και aftersalesservice.

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΑΞΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΣΑΣ

iso-logo-footer