23/10/2014 Εγκατάσταση Εργαστηριακού Ψυγείου LR2100

Στις 23-10-2014 σε ιδιωτική επιχείρηση (εργαστήριο κτηνιατρικής)  έγινε η εγκατάσταση ενός εργαστηριακού ψυγείου για την κάλυψη των αναγκών του εργαστηρίου. Το ψυγείο διαθέτει CEMark και η κατασκευάστρια εταιρεία όπως και ο Ελληνικός αντιπρόσωπος είναι πιστοποιημένοι με ISO9001.

23_10_2014_im1

Κάθετος τύπος ψυγείου. Το εσωτερικό του και εξωτερικό του είναι κατασκευασμένο από φύλλο ατσαλιού και βαμμένο με λευκή μπογιά, η οποία είναι ανθεκτική στη σκουριά και στη διάβρωση. Δυνατότητα επιλογής και για κατασκευή από ανοξείδωτο ατσάλι.

23_10_2014_im2

Ο πίνακας ελέγχου είναι τοποθετημένος στο πάνω μέρος του ψυγείου, ακριβώς πάνω από την πόρτα. Πρόκειται για ένα μικροεπεξεργαστή με χειριστήρια αφής (touchpad), οθόνη LCD και λαμπάκια κινδύνου. Επιτρέπει τον χειρισμό όλως των λειτουργιών του ψυγείου συμπεριλαμβανομένων και συναγερμών.

23_10_2014_im3

Το ψυγείο είναι εφοδιασμένο με τρεις πόρτες, οι οποίες είναι εφοδιασμένες με μαγνητικό λάστιχο καουτσούκ, έτσι ώστε να διασφαλίζουν ένα τέλεια ερμητικό κλείσιμο. Ακόμη το ψυγείο διαθέτει μόνωση υψηλής πυκνότητας (40kg/m3) από υλικό πολύ-ουρεθάνης, πάχους 75mm, χωρίς CFC. 23_10_2014_im4

Το ψυγείο διαθέτει 9 ράφια, 3 σε κάθε τμήμα, με δυνατότητα προσθήκης ή αφαίρεσης ραφιών ή συρταριών. Τα ράφια είναι τοποθετημένα σε υποστηρίγματα και μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν ως προς το ύψος που είναι τοποθετημένα ή να αφαιρεθούν τελείως χωρίς την χρήση εργαλείων.

23_10_2014_im5

Η ψυκτική μονάδα είναι τοποθετημένη στο πάνω μέρος και αποτελείται από ένα συμπιεστή και ένα πτερυγωτό συμπυκνωτή, ψυχόμενο μέσω ενός ανεμιστήρα. Όλα τα μέρη από τα οποία αποτελείται το ψυγείο είναι βιομηχανικού επιπέδου έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη αξιοπιστία.

23_10_2014_im6

Ψύξη βεβιασμένου αέρα, μέσα από δύο ανεμιστήρες. Έτσι εξασφαλίζεται η ομοιομορφία και η σταθερότητα της θερμοκρασίας στο εσωτερικό του θαλάμου. Η απόψυξη είναι τελείως αυτόματη, ελεγχόμενη από ένα θερμοστάτη. Το συμπυκνωμένο νερό διοχετεύεται αυτόματα σε ένα θερμαινόμενο δίσκο, κάτω από τον θάλαμο, όπου γίνεται η αυτόματη εξάτμιση του νερού.

Η εταιρεία AXIATECH είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2008 για την εμπορία εκπαιδευτικού και εργαστηριακού εξοπλισμού όσο και για τις υπηρεσίες εγκατάστασης, εκπαίδευσης και aftersalesservice.

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΑΞΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΣΑΣ

iso-logo-footer