15/01/2016 Εγκατάσταση Καταψύκτη -40C

Τον Ιανουάριο του 2016, στο εταιρεία Nexans, έγινε η εγκατάσταση ενός οριζόντιου καταψύκτη (τύπου μπαούλο) -40Co. Τo μηχάνημα διαθέτει CE Mark και η κατασκευάστρια εταιρεία όπως και ο Ελληνικός αντιπρόσωπος είναι πιστοποιημένοι με ISO9001.

15_1_2016_im1

Καταψύκτης τύπου μπαούλο με εύρος θερμοκρασίας -10 Co έως -40 Co. Το εξωτερικό του είναι κατασκευασμένο από φύλλο ατσαλιού & βαμμένο με λευκή μπογιά, ανθεκτική στη σκουριά & στη διάβρωση. Το εσωτερικό του είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι. Στηρίζεται πάνω σε τέσσερα ροδάκια για την εύκολη & γρήγορη μετακίνησή του.

15_1_2016_im2

Διαθέτει μόνωση υψηλής πυκνότητας (40kg/m3) από υλικό πολύ-ουρεθάνης, πάχους 90mm, χωρίς CFC. Η πόρτα διαθέτει μεντεσέδες, πλήρως μονωμένη, κατασκευασμένη εξωτερικά με το ίδιο υλικό όπως το υπόλοιπο ψυγείο και εσωτερικά από μη τοξικό πλαστικό υλικό. Το καπάκι είναι εφοδιασμένο με ένα εργονομικό χερούλι, με ένα μαγνητικό λάστιχο από καουτσούκ τοποθετημένο περιμετρικά της πόρτας για να εξασφαλίζει ένα τέλεια κλείσιμο και με κλειδί ασφαλείας για το κλείδωμα της πόρτας.

15_1_2016_im3

Ο πίνακας ελέγχου αποτελείται από έναν μικρό-επεξεργαστή για έλεγχο και ψηφιακή ένδειξη της θερμοκρασίας. Περιλαμβάνει ηχητικό και οπτικό συναγερμό για υψηλή ή χαμηλή θερμοκρασία, και για βλάβη του συστήματος. Τέλος διαθέτει κουμπί πολύ γρήγορης ψύξης το οποίο χρησιμοποιείται για την αύξηση της ψυκτικής ικανότητας σε περίπτωση που μπει ένα καινούργιο προϊόν στον καταψύκτη και χρειάζεται να πέσει γρήγορα η θερμοκρασία.

15_1_2016_im4 

Η ψυκτική μονάδα είναι τοποθετημένη στο κάτω μέρος της κατασκευής. Αποτελείται από ένα συμπιεστή του γνωστού Γερμανικού οίκου DANFOSS ένα συμπυκνωτή και από σωλήνες εξάτμισης, που βρίσκονται ενσωματωμένοι μέσα στη μόνωση όλων των τοιχωμάτων του θαλάμου, προκειμένου να εξασφαλίζουν την μεγαλύτερη δυνατή σταθερότητα και ομοιομορφία της θερμοκρασίας. Όλα τα υλικά που έχουν τοποθετηθεί στον καταψύκτη είναι βιομηχανικού επιπέδου έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη αξιοπιστία.

15_1_2016_im5

Ο καταψύκτης διαθέτει ένα αποσπώμενο διχτυωτό καλάθι αποθήκευσης κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι και τοποθετημένο πάνω σε ειδική στήριξη. Η απόψυξη γίνεται χειροκίνητα από την χρήστη όταν αυτό απαιτείται. Το ψυκτικό υγρό είναι CFC free και HCFC free.

Η εταιρεία AXIATECH είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2008 για την εμπορία εκπαιδευτικού και εργαστηριακού εξοπλισμού όσο και για τις υπηρεσίες εγκατάστασης, εκπαίδευσης και after sales service.

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΑΞΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΣΑΣ

iso-logo-footer